неділю, 27 листопада 2016 р.

Відкритий урок "Бути здоровим - модно!"

Відкритий урок "Бути здоровим - модно!"

      Національною доктриною розвитку освіти, а саме програмою "Здоров’я нації", одним із пріоритетних завдань визначено формування основ здорового способу життя через освіту, створення здоров’язберігаючого освітнього середовища, становлення духовного, психічного та фізичного здоров’я особистості, формування у дітей відповідального ставлення до нього як найвищої індивідуальної та суспільної цінності.
     На виконання цієї програми, а також програми школи "Центр здоров'я" в нашому навчальному закладі відбувся цикл відкритих уроків щодо формування здорового способу життя всіх учасників навчально-виховного процесу.
     Зі своїми вихованцями, 7 класом, ми провели урок-змагання під гаслом "Бути здоровим - модно!"

       На початку змагання всі учні отримали "Чарівні квіточки", на пелюстках яких було  загадано різноманітні побажання. Діти обрали кожен своє і щоб кожна мрія збулася, вони прикріпили відірвані пелюсточки до "Квітки побажань" на дошці




       За трьома основними кольорами "Чарівних квіток" учні поділилися на 3 команди. Під час 1-го конкурс "Розминка" кожна команда представила себе, свій девіз та емблеми своєї команди.




        У 2-му конкурсі "Збери гроно" учні повинні були зібрати визначення до слів "Здоров'я" та "Хвороба".




        Наступний 3-ій конкурс "Асоціації" вимагав від себе складання асоціацій до виразу "Здоровий спосіб життя"









       Під час слідуючого конкурсу "Сонячні промінчики" учні складали колажі, а потім "спікер" від кожної команди представляв свій проект.




       Кожна команда брала активну участь у проведенні виховного захода. А після підраховування балів виявилося, що всі учасники дуже добре обізнані з тематики здоров'язбереження, тому як результат - перемогла дружба!

Розробку виховного заходу можна переглянути 
за наступним посиланням >>





Немає коментарів:

Дописати коментар