вівторок, 18 вересня 2018 р.

Нарешті наш проект на платформі!!!

       В Селидівському районі Донецької області відділення вокалу є в єдиній музичній школі в місті Гірник. Моя донечка, Марія, є активним учасником цього відділення. 
     Дуже приємно бачити, що у нашому вокальному класі багато талановитих діточок, але відповідних умов їх розвитку все ж таки не вистачає, бо наш кабінет недостатньо обладнаний відповідною апаратурою!
      Вчитель вокалу Олена Володимирівна Дзюбенко та її учні, наші діти, показали на що вони здатні не один раз та довели нам, батькам, що вони варті цього проекту “Крок до зірок”. Ми в них віримо!
     Щоб доповнити  освіту професійними навичками роботи з сучасною апаратурою, в нашій музичній школі було розпочато проект «Крок до ЗІРОК». Наш проект допоможе кожній музичнообдарованій дитині реалізувати свої  здібності. 
     Давайте, разом допоможемо здійснитися мріям маленьких талановитих вокалістів і підтримаємо проект "КРОК ДО ЗІРОК"
     Як кажуть в народі: "З миру по нитці..." Підтримати проект можна за посиланням >>  https://gofunded.org/campaigns/krok-do-zirok/



P.S.
     А чи знаєте Ви, що музична освіта розвиває мозкову активність і дарує людині здатність мислити «неординарно» або як говорять у всьому світі «Out of the box» – «не так як всі». Не секрет, що Біл Гейтс у своїй компанії Microsoft дав вказівку – при прийомі на роботу віддавати пріоритет людям з музичною освітою.  
       Учні з музичною освітою стануть успішними і в інших галузях, бо такі діти краще навчаються в школі. Тому батьки готові підтримувати і розвивати природну музикальність своїх дітей в нашій музичній школі.
     Головний показник музичної обдарованості, талановитості  – це здатність домагатися найвищих результатів за короткий термін. 
     

Немає коментарів:

Дописати коментар