вівторок, 7 лютого 2017 р.

День безпечного Інтернету в Курахівській ЗОШ №22


В рамках Дня безпечного Інтернету під гаслом «Будь зміною: об’єднаймося для кращого Інтернету» в Курахівській ЗОШ №22 було проведено урок захисту міні-проектів «Безпека дітей в Інтернеті» в початковій школі (4 клас). Кожна дитина представила свій проект, заключною частиною якого було розібрати різні ситуативні завдання, з якими діти впоралися із задоволенням.

Учні мали можливість обговорити безпосередній зв’язок теми міні-проекту зі своїм щоденним досвідом користуванням Інтернетом, а також зпланувати  подальші дії його безпечного використання, починаючі зі спілкування у соціальних мережах, етики спілкування, завершуючи придбанням товарів онлайн. Більшість з них зробило висновки, що Інтернет – це добре, але спілкуватися наяву з людиною краще!
Також на загальношкільній лінійці було проведено виступ агітбригади під гаслом «Ми за безпечний Інтернет!», під час якого учні початкової школи представили цікаву та корисну інформацію стосовно безпеки в Інтернеті та надали поради щодо її дотримання. 



Учні 9 класу продемонстрували свої знання у вікторині "Етикет спілкування в мережі Інтернет" 



Ось такий значок ми отримали за участь у заходах до Дня Безпечного Інтернету! 



Немає коментарів:

Дописати коментар