вівторок, 19 червня 2018 р.

3 день у таборі - День квітів


ЗВІТ
роботи табору за 19-06-2018

Сьогодні в нашому таборі День Квітів. Наш ранок в таборі розпочався бадьорою зарядкою. Після сніданку була співка. Вихованці пригадали багато пісень, де зустрічаються назви квітів, а також проспівали свої улюблені пісні.  На заняттях гуртку з англійської мови «Веселка – Rainbow» вони  дізналися про квіти-символи країн Великої Британії та ще багато чого пізнавального. 



Гурток «Розумашки-малювашки» навчив створювати паперових казкових песиків. 


Потім діти, під час тематичного заходу, присвяченого Дню Конституції України «Знай свої права, дитино!», згадали свої права та обов’язки, намалювавши їх паперових свитках та закріпивши під час гри «Так! Ні!».


Після обіду було проведено розважальну програму «Квіти вміють говорити», під час якої учні розповідали про лікарські рослини, брали участь у вікторині. 



Далі на всіх чекав цікавий квест «У пошуках олімпійського вогню», під час якого діти знову перевірили свою спритність та швидкість. Це свято дітям сподобалося тим, що вони брали участь у змаганнях та естафетах.   


Пізнавальною та попереджальною була бесіда медичної сестри за тематикою «Укуси комах, кліщів», під час якої вихованці навчилися надавати першу долікарську допомогу при укусі комах. Нехай літо буде безпечним та яскравим!

Немає коментарів:

Дописати коментар